Domeniul Peisagistic

Motocoase / trimmere

Aceste motounelte de tuns iarba, sunt destinate a fi folosite acolo unde masinile de tuns iarba pe roti, nu au acces. Paleta larga de modele si marci, fac dificila alegerea celui mai potrivit echipament. De aceea, ne angajam sa oferim cea mai potrivita solutie utilizatorului, asumandu-ne furnizarea de consumabile si piese de schimb in proportie de 100%.  Punem accent in mod deosebit, pe furnizarea de motocoase destinate utilizarii profesionale / industriale, de mare anduranta ( conceptie japoneza Kawasaki si ECHO).

Masini de tuns iarba / gazon

Masinile de tuns iarba pe roti pot fi impinse, autopropulsate cu sau fara scaun. Obiectivul nostru este sa oferim modele potrivite fiecarei activitati. Ne adresam in special utilizatorilor profesionisti sau utilizatorilor casnici cu pretentii asupra calitatii si fiabilitatii.

Masinile de tuns gardul viu sau motofoarfecele le putem oferi in functie de domeniul de activitate al prestatorului si al tipul de vegetatie ce urmeaza a fi toaletat.

Suflante de aer

O gama de suflante portabile ce acopera cerintele celor mai exigenti utilizatori. In portofoliul nostru se gasesc numai suflante din gama de varf privind performantele si fiabilitatea. Acestea sunt actionate de motoare termice de mare putere sau motoare electrice alimentate de acumulatori . NOU- “X-series” – Japan.

Unelte cu acumulator

Concepute si fabricate pentru utilizare in zone rezidentiale. Aceste echipamente au un mod de utilizare inteligibil , fara instructaj de utilizare deosebit. Sunt usoare, nepoluante si silentioase.