Domeniul Agricultura

Pompe de apa

Pompe de apa pentru suprafata sau de mare adancime cu debite si presiuni variabile in functie de aplicatie. Detinem in portofoliu o gama larga de modele pentru a putea satisface aproape orice cerinta . Posibil sa existe solicitari iesite din comun, dar avem posibilitatea de a introduce in fabricatie pompe cu caracteristici speciale.

Motocultoare

Din ce in ce mai solicitate de micii agricultori, legumicultori sau peisagisti, am diversificat oferta noastra in asa fel, incat sa satisfacem si cele mai pretentioase solicitari in ceea ce priveste anduranta.

Motosape

Destinate a fi folosite in gospodarii, am adus un plus de performanta oferind motosapa de anduranta profesionala echipata cu motor Kawasaki.

Scule de mana

Un portofoliu divers, de la scule manuale , actionate de forta utilizatorului, la scule actionate electric cu ajutorul energiei furnizate de acumulatori electrici. Asadar, ne adresam utilizatorilor ocazionali dar si celor ce desfasoara actifitati intensive. Echipamentele au fost alese cu atentie, pentru a satisface cerintele utilizatorilor cu pretentii.