Domeniul Constructii

Generatoare electrice ( grupuri electrogene)

O gama larga de generatoare, de la utilizare domestica pana la utilizare industriala de mare anduranta, cu puteri de la 1KVA pana la 3500 KVA. Avem grija sa configuram solutia optima pentru fiecare solicitare .
Generatoarele electrice / grupurile electrogene , pot fi configurate cu diferite marci de motoare : Volvo Penta, Scania, Perkins, Cummins, MTU, Doosan, Iveco, Rocardo, Ella, Deutz, SDEC, BAUDOUIN etc.
Alternatoarele pe care le folosim in majoritatea proiectelor , sunt Marelli, Stanford .
Ca si panouri de control folosim in cea mai mare parte DATAKOM . In ultimii ani, pentru o monitorizare mai atenta din partea noastra a generatoarelor dar si pentru a descarca clientul de grija supravegherii periodice a generatorului, montam panouri de control cu transmitere de date la distanta in PC-ul dispecerului sau pe telefonul clientului. Astfel , in permanenta se pot citi parametrii retelei electrice cat si ai generatorului. In plus, orice pornire, oprire, nivel de combustibil scazut etc, este transmis automat catre dispecer si/sau beneficiar.
Conceptia solutiilor tehnice si montajul generatoarelor se face cu personal tehnic acreditat ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei).

Debitatoare beton

Debitatoarele de beton sunt actionate de motoare termice performante, cu sisteme de filtrare de ultima generatie si cadre bine echilibrate. Toate acestea fac ca lucrarile sa fie terminate repede, cu minim de efort si intervale de intretinere lungi.

Placi si maiuri complactoare

Aici urmeaza sa primesc text